УКР РУС

"Зараз для Супряги місця немає": скаут СК Дніпро-1 – про можливе повернення форварда Динамо

22 січня 2022 Читать на русском

Екс-гравець Дніпра і збірної України Андрій Полунін, який нині працює у селекційному відділі СК Дніпро-1, поділився думками щодо Владислава Супряги.

"Супряга не вирішує, повернутися йому в СК Дніпро-1 чи ні. Знову ж таки, треба запитати у головного тренера (Ігора Йовічевіча, – прим.), чи хоче він бачити Владислава у своїй команді.

Супряга знову зацікавив Салернітану, – ЗМІ

Супрязі потрібен тренер, який повірить у нього, як свого часу Дмитро Михайленко. При ньому він розкрився, багато забивав.

Ось ми перед початком сезону взяли Русина. Він у нас не заграв. Така сама ситуація могла бути і з Супрягою. Зараз для Супряги місця в команді немає. Є Довбик. Його ніхто не продавав. Взяли другого форварда – іспанця. Тому Супрягу зараз ніхто брати не буде", – сказав Полунін у коментарі FanDay.

Нагадаємо, Супряга – вихованець Дніпра. У серпні 2018 року за 6,5 млн євро перейшов у Динамо. З липня 2019-го по липень 2020-го виступав в оренді в СК Дніпро-1 і зумів забити 14 голів. У поточному сезоні провів за Динамо 6 матчів у всіх турнірах, результативними діями не відзначався.

"Сирійці написали російською: "Добро пожаловать в ад": голкіпер, який забив 4 голи, їздив у Кальчо і шокував Шахтар