УКР РУС

"Зараз будуть розмови, мовляв, я шукаю собі виправдання": Михайличенко обурений несвоєчасною зупинкою УПЛ

5 квітня 2020 Читать на русском

Головний тренер Динамо Олексій Михайличенко розкритикував надто пізнє рішення УАФ щодо зупинки чемпіонату.

"Відверто кажучи, я не знаю, що думають керівники нашого футболу в УАФ та УПЛ. Було очевидно, що чемпіонат варто зупинити або після двох кіл, або потім доведеться догравати повністю, а не затверджувати його підсумки після 23-х турів. Зараз будуть розмови, мовляв, я шукаю собі виправдання. Нічого подібного!

"УАФ повинна думати про клуби, а не використовувати нас, як повій": Суркіс обурений байдужістю до фінансової кризи в УПЛ

Є ж логіка: якщо ми почали другу частину чемпіонату, то його вже потрібно дограти. На мій погляд, всі пункти регламенту (особисті зустрічі, різниця м'ячів тощо) мають набути чинності після того, як зіграні всі матчі. З огляду на всі обставини, логічно було взагалі зупинитися після двох кіл, коли всі команди були в рівних умовах, коли були зіграні всі матчі один із одним. І потім приймати рішення, що робити далі. Так ситуацію бачу я, але розумію, що в інших людей може бути інша логіка", – цитує Михайличенка офіційний сайт Динамо.

Відзначимо, що єдиний зіграний тур другого етапу УПЛ ніяк не вплинув на перше (Шахтар) та останнє (Карпати) місце чемпіонату, натомість друга позиція змінилася. За підсумками першого етапу у зоні Ліги чемпіонів йшло Динамо, але в 23 турі кияни поділили очки з Десною і пропустили вперед Зорю.

Граєш або отримуєш 0:3, ліміт на здорових футболістів, переїзд у Китай, або Чи виправдана паніка Динамо