УКР РУС

Залягли на дно. "Брюгге" - "Дніпро" - 0:0

17 квітня 2015 Читать на русском

Дніпропетровський "Дніпро" у рамках чвертьфіналу Ліги Європи зіграв у нічию із бельгійським "Брюгге".

Суперники із перших хвилин були дуже обережними у діях попереду. Господарі почали досить агресивно, але згодом "дніпряни" перехопили ініціативу, почавши більше володіти м’ячем. Моменти біля воріт обох команди виникали вкрай рідко, що, звичайно, не дуже подобалося вболівальникам.

Команда Мирона Маркевича будувала свої атаки флангами та часто виконувала подачі у штрафний майданчик, проте все завершувалося без гостроти. Загалом за кількістю атак "Дніпро" був кращим, але "Брюгге" - більш небезпечним.

Щодо індивідуальних дій, то варто відзначити Коноплянку, який хоч і багато помилявся, все ж був найактивнішим у складі української команди. Також часто на вістрі атаки можна було побачити Федецького та Ротаня. Також більшого очікували від Лучкевича, який у цьому протистоянні так і не зумів показати своєї найкращої гри.

У підсумку суддя зафіксував суху нічию 0:0, що, мабуть, є закономірним результатом. Загалом, "Дніпро" відіграв непогано, але потрібно було забивати гол, адже тепер у Києві буде складніше добитися позитивного результату.

Додамо, що матч-відповідь відбудеться 23 квітня.

Нагадаємо, що сьогодні на стадіоні були присутні скаути із 19 клубів.

Зі складами команд можна ознайомитися у нашому онлайні.

"Брюгге" - "Дніпро" - 0:0