УКР РУС

Заховайло: Бразильці Динамо в матчі з Ренном мені сподобались

26 жовтня 2018 Читать на русском

Відомий агент В'ячеслав Заховайло поділився емоціями від перемоги Динамо над Ренном в матчі 3 туру групового турніру Ліги Європи 2018/19.

Нагадаємо, Динамо перемогло Ренн у матчі 3 туру групового турніру Ліги Європи. Переможний гол на останніх хвилинах зустрічі забив хавбек "біло-синіх" Віталій Буяльський. Ця перемога стала для киян першою в поточному розіграші Ліги Європи, після 3 турів в активі підопічних Олександра Хацкевича 5 очок.

Рейтинг УЄФА: Динамо та Ворскла покращили свої позиції, Шахтар знову опустився

"Ренн – Динамо 1:2. Дивитися матчі Динамо в останні три місяці без заспокійливого неможливо. Результат здобутий, і це найголовніше.

Один позитив я все-таки для себе знайшов. Побачив у справі відразу двох бразильців. Якщо чесно, мені вони сподобалися. Че Че вийшов незаплановано, але своїми діями приніс перемогу киянам. Треба задуматися, чи всі процеси коректні", – написав Заховайло на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, раніше у ЗМІ лунала інформація, що Олександр Хацкевич незадоволений рівнем новачків (серед них Че Че та Сідклей), яких Динамо підписало за рекомендацією Євгена Краснікова.