УКР РУС

Захисник Сталі Месхі: Ми не опускаємо руки

22 жовтня 2017 Читать на русском

Захисник Сталі Михайло Месхі поділився очікуваннями від прийдешнього матчу проти Чорноморця.

"Я б не сказав, що психологічна перевага на боці суперника. Ми не опускаємо руки. Навіть, наприклад, після останньої поразки від Зорі зневіри і відчаю у нас немає. Знаємо, на що здатні, розуміємо, що є за рахунок чого ще додати. І в бойовому настрої готуємося до майбутнього матчу з Чорноморцем.

Так, одесити провели хороший поєдинок з Динамо, в непростій грі здобули три очки. Здорово грали. Але і ми, повторюся, руки не опускаємо і в неділю будемо грати тільки на перемогу.

Чи заважає нам останнє місце? Звичайно, це не дуже приємно. Позитиву точно не додає. Будемо намагатися вибратися звідти. Точно не заслуговуємо перебувати в турнірній таблиці на тому місці, де зараз знаходимося. Потрібно швидше набирати очки, причому саме в таких матчах з суперниками рівними нам.

Що змінилося з приходом Костова? З приходом нового головного тренера головне підвищилася інтенсивність тренувань. Дуже все стало швидко. Також цікаві вправи додалися. Всі вправи орієнтовані на моделювання і відпрацювання тих чи інших епізодів, які зустрічаються в грі. Вправи спрямовані на те, щоб відпрацювати певний набір дій, які в подальшому нам потрібно буде демонструвати в грі", – цитує Месхі офіційний сайт Сталі.

Матч 13-го туру УПЛ Сталь – Чорноморець відбудеться сьогодні, 22-го жовтня, в Києві. Час початку зустрічі – 14:00.

Стали відомі дати та час початку матчів 1/8 фіналу Кубка України