УКР РУС

За відвідування Суперкубка у Львові влада ДНР кинула мене за грати, - футбольний вболівальник

29 січня 2016 Читать на русском

Футбольний вболівальник і колекціонер Сергій Анненков, який очолював об'єднання інвалідів "Відродження" у Горлівці, зіткнувся із жахами так званої ДНР.

"Я переїхав до Києва в серпні 2014 року. До цього часу два тижні провів у полоні у так званої нової влади ДНР - як покарання за те, що був на Суперкубку України "Динамо" - "Шахтар". Незабаром після повернення до Горлівки мене взяли під руки і привезли в комендатуру, яка розташовується на місці колишньої будівлі ВБОЗ. Сказали, що я вчинив серйозний злочин перед ДНР, поїхавши до Львова, "в столицю бандерівщини", на футбол.

Засудили до двох тижнів ув'язнення - мабуть, за аналогією з радянськими "15 добами за хуліганство". Причому постраждав через відвідування Суперкубка не я один - таким же чином покарали інших хлопців.

У камері я сидів разом з мером Горлівки Євгеном Клепом і прокурором Володимиром Колесніченком. Мене змусили підмітати територію і працювати на кухні. Трудилися там разом з мером - готували, мили посуд", - розповів Сергій Анненков.

Читайте також:

"ДНР": "Шахтар", який грає на українській стороні, жодного стосунку до Донецька не має