УКР РУС

"З ними завжди є проблеми": у Данії радіють, що росіяни не приїдуть до них на Євро-2020

9 червня 2021 Читать на русском

У Данії не приховують радості від факту, що російським вболівальникам заборонили в'їзд у країну. Про позитив від такої новини повідомив начальник Служби готовності до надзвичайних ситуацій поліції Копенгагена Пітер Даль.

"Російські фанати... Це щось особливе. Вони, ймовірно, не приїдуть. Досвід підказує, що на російських уболівальників довелося б витратити чимало. Часто у них виникає бажання влаштувати бійку або почати заворушення.

"Рухатимемось на Місяць чи Марс без ваших порад": Бєлік поставив на місце росіян, які галасують через нову форму України

Звичайно, ми не знаємо, чи відбудеться таке, якщо вони зараз приїдуть у Копенгаген. Але досвід підказує, що з фанатами зі Східної Європи завжди є проблеми. Ми зможемо збільшити кількість поліцейських, якщо буде потрібно. Ми готові до найгіршого сценарію. Якого? Потенційний матч між Росією і Польщею в Копенгагені", – цитує надзвичайника Bt.dk.

Зауважимо, команда Черчесова на Євро-2020 зіграє у групі В із Бельгією, Фінляндією та Данією (12, 16 і 21 червня відповідно). З останніми росіяни зіграють саме у Копенгагені, щоправда їх не впускатимуть без довідки про вакцинацію сертифікованим препаратом. Вакцина наших сусідів не входить у цю когорту.

Євро-2020: Лукаку і Ко мчать за титулом, Росія в очікуванні фіаско та казочка кривдника України – прев'ю групи B