УКР РУС

"З ним багато конфліктів, тому що у людини своя думка": Кополовець – про футбольних функціонерів, з яких бере приклад

3 травня 2020 Читать на русском

Спортивний директор першолігового Миная Михайло Кополовець розповів, чия робота є для нього взірцем.

"В Україні мені подобається Сергій Палкін. Серйозний менеджер. У Зорі подобався Рафаїлов. З ним багато конфліктів, тому що у людини є своя думка. Не знаю його як людину, але мені подобаються люди зі своїм характером. Подобаються люди, які висловлюють свою думку. Ще знаю кількох спортдиректорів, але скажуть, що я їм дифірамби співаю. Тому на цьому все.

Кополовець: Сезон дограти можна, але рівень чемпіонату буде нижче нуля

Європейських спортдиректорів не дуже знаю. Спортивний директор залежить від багатьох людей. Мончі не Мончі, Абідаль не Абідаль, але якщо тебе оточують нормальні люди і однодумці, ти будеш спортивним директором. Якщо ти робиш щось, а тобі не дозволяють це робити, ти будеш просто тінню. Спортивний директор повинен мати свою думку і повноваження. Якщо тобі це не дозволили, це заборонили – то ти просто весільний генерал.

У Минаї у мене є повноваження, за що я вдячний президенту і тренеру клуба. Ми з Василем Кобіним підтримуємо один одного, працюємо в парі. А якщо ти просто спортдиректор по папірцях, просто рахуєшся в клубі...

Палкін чому такий потужний спортивний директор? Тому що у нього є все, щоб ним бути. У нього є сильний президент, який дає йому все і довіряє. Він може брати на себе відповідальність. А якщо я знаю, що мене завтра "зарубають", я і зайвого слова не скажу. Як в Карпатах. І ще в кількох клубах", – сказав Кополовець у програмі Бомбардир.

Мілевський, Коноплянка та Федецький грають за борщ, вино і футболку Мессі: Минай у "мріях" Михайла Кополовця