УКР РУС

Ювентус здобув вольову перемогу над Дженоа, Болонья мінімально обіграла Беневенто

26 серпня 2017 Читать на русском

В матчі 2 туру Серії А Ювентус здобув вольову перемогу проти Дженоа завдяки хет-трику Дібали, Болонья мінімально переграла Беневенто.

Матч для туринців розпочався дуже невдало. Вже на 1 хвилині П'яніч зрізав простріл гравця Дженоа у власні ворота. А на 7 хвилині Дженоа подвоїла перевагу: Галабінов з пенальті переграв Буффона. Однак досить швидко Ювентус відквитав один м'яч, Дібала забив після красивої комбінації туринців. Чемпіони Італії великими зусиллями намагались зрівняти рахунок у першому таймі і їм це вдалося. Лазовіч зіграв рукою у власному штрафному майданчику і Дібала впевнено переграв воротаря з позначки. В другому таймі після закидання Манджукіча, Куардадо потужно пробив повз воротаря, вивівши туринців вперед. А наприкінці матчу Дібала ударом з краю штрафного хитро пробив у ближній кут, встановивши остаточний рахунок матчу.

В іншому матчі ж Болонья перемогла Беневенто завдяки єдиному голу. У швидкій контратаці Ді Франческо віддав на Донсу, той на шаленій швидкості добіг до штрафного, обіграв захисника і потужним ударом пробив голкіпера.

Чемпіонат Італії 2017/18, 2 тур

Дженоа – Ювентус – 2:4

Голи: П'яніч, 1(аг), Галабінов, 7 (пен.) – Дібала, 14, 49 (пен.), 90+2, Куардадо, 63

Беневенто – Болонья – 0:1

Гол: Донса, 55