УКР РУС

"Ювентус" завдяки голу Ігуаїна мінімально здолав "Рому"

17 грудня 2016 Читать на русском

В 17 турі Серії А зійшлися лідери чемпіонату: туринський "Ювентус" та столична "Рома". Перемогу здобули більш імениті господарі – 1:0.

Голом за переможців відзначився Гонсало Ігуаїн. На рахунку аргентинського нападника вже 10 голів в чемпіонаті.

"Ювентус" підійшов до центрального матчу туру з проблемами в захисті. Так, через травми "старій сеньйорі" не змогли допомогти Бонуччі та Дані Алвес. У заявці "Роми" не очікувалося на присутність буцімто травмованого Салаха, але єгиптянин опинився на заміні. До початку протистояння в лідера "Юве" налічувалося 39 очок. "Вовки" мчали по сліду, маючи 35 очок.

У першому таймі домінування господарів було хоч і не тотальним, але доволі помітним. Закономірно, що на перерву команди пішли при рахунку на користь "Ювентуса" – єдиний гол після невдалої гри Де Россі на перехопленні провів антигерой "Торіно" Гонсало Ігуаїн. До слова, аргентинець ще мав забивати кількома хвилинами раніше, однак чудово зіграв воротар Щенсни.

На старті другого тайму через травму поле залишив П'яніч, і Міралема замінив Куадрадо. На 70 хвилині Стураро ледве не подвоїв перевагу "чорно-білих". І знову чудову реакцію продемонстрував польський воротар! За десять хвилин до кінця основного часу гості заграли значно активніше, внаслідок чого Манолас дивом не замкнув передачу зі штрафного!

Отож, "Юве" набирає 42 бали, продовжуючи лідирувати в турнірній таблиці.

Чемпіонат Італії, 17 тур

"Ювентус" – "Рома" – 1:0

Гол: Ігуаїн, 14