УКР РУС

Ювентус – Наполі: прогноз на матч Серії А 2017/18

18 квітня 2018 Читать на русском

Ювентус приймає Наполі у чемпіонському двобої в рамках 34 туру чемпіонат Італії. Який прогноз на матч, підкаже "Футбол 24".

Матч Ювентус – Наполі відбудеться у неділю, 22 квітня, на "Ювентус Стедіум" у Турині. Початок гри о 21:45. "Футбол 24" проведе онлайн-трансляцію матчу, який в Україні покажуть лише на онлайн-платформі Megogo.

Ювентус – Наполі, прогноз букмекерів на матч:

Фахівці букмекерської контори Bwin відчутним фаворитом зустрічі бачать господарів. Коефіцієнт на перемогу Ювентуса 2,15, на нічию – 3,2. У перемогу Наполі вірять найменше – кожна поставлена копійка помножиться на 3,4 за реалізації такого розкладу.

Куліси вирішального пенальті в матчі Реал – Ювентус: цікава реакція Роналду, партнерів і туринців

Форма команд

Ювентус виграв 4 з 5 останніх матчів у Серії А. Причому всі з різницею у 2 і більше голів. Також команда Аллегрі здолала Реал Мадрид 3:1 у матчі-відповіді Ліги чемпіонів, чим ледь не створила диво-камбек.

Наполі натужно виграв останні 2 домашні матчі в середняків, однак на виїзді не виграє 3 тури поспіль.

Статистика протистояння головних претендентів на Скудетто

Ювентус і Наполі фактично розігрують титул чемпіона Італії між собою. Лише неаполітанці більшу частину сезону змогли витримати шалений темп туринців. Однак першим же спадом суперника Юве скористався і тепер випереджає конкурента вже на 6 очок. Тож навіть перемога Наполі, в яку мало хто вірить, не збільшить шансів "адзуррі". Все одно доля Скудетто буде в руках Ювентуса.

За 150 попередніх матчів неаполітанці виграли лише 32, тоді як суперник вдвічі більше. Востаннє Ювентус програвав Наполі вдома ще у 2009-му. Не дуже краща статистика і домашніх матчів неаполітанців. Загалом в останніх 7 зустрічах команд лише 1 раз перемагав Наполі.