УКР РУС

"Ювентус" мінімально здолав "Сампдорію", "Аталанта" розгромила "Пескару", переможний гол Калініча

19 березня 2017 Читать на русском

У 29 турі Серії А перемоги здобули "Аталанта", "Болонья", "Фіорентина" та "Ювентус". "Лаціо" зіграв внічию з "Кальярі".

"Аталанта", схоже, оговталася після принизливої поразки від "Інтера". Бергамаски, незважаючи на тотальну перевагу в першому таймі, відзначилися всього один раз (Алехандро Гомес). В другому таймі господарі ще двічі вразили ворота Біццарі. Команда Гасперіні з 55 очками в активі залишається на шостому місці. У наступному турі "Аталанта" протистоятиме "Дженоа".

"Болонья" несподівано розгромила "К’єво". Причому два голи господарі провели наприкінці матчу. Підопічні знаменитого Роберто Донадоні піднімаються на дванадцяту позицію.

"Лаціо" на Сардинії не впорався з "Кальярі" (0:0) та змарнував шанс ще більше наблизитися до третьої "Роми". Наступним суперником для "орлів" буде "Сассуоло".

"Фіорентина" лише на останній хвилині зустрічі перемогла скромний "Кротоне": хорват Калініч з близької відстані технічно перекинув воротаря Кордаца. В 30 турі восьмі в таблиці "фіалки" чекатимуть на "Болонью".

"Ювентус" теж мінімально переміг. В першому таймі відзначився Куадрадо. Також в першому таймі травму коліна отримав Дибала, якого замінив П'яца. На щастя для господарів, "Ювентус" обмежився одним голом, оскільки "Синьйора" до хвилини 70 відчутно домінувала. Наприкінці гри "Сампа" створила кілька моментів, але чудово грали Асамоа та Буффон. Отож, "Ювентус" набирає 73 бали. У 30 турі на вболівальників очікує битва "Наполі" – "Ювентус"!

Чемпіонат Італії, 29 тур

"Аталанта" – "Пескара" – 3:0

Голи: Гомес, 14, 90+3, Грассі, 69

"Болонья" – "К’єво" – 4:1

Голи: Верді, 61, Джемаїлі, 72, 90, Ді Франческо, 90+3 – Кастро, 40

"Кальярі" – "Лаціо" – 0:0

"Кротоне" – "Фіорентина" – 0:1

Гол: Калініч, 90

"Сампдорія" – "Ювентус" – 0:1

Гол: Куадрадо, 6