УКР РУС

Ювентус готує новий контракт для Роналду та літню трансферну "бомбу" – вражаючі плани туринців

15 березня 2020 Читать на русском

Пандемія коронавірусу не заважає керівництву Ювентуса планувати майбутнє. Одне з головних завдань туринців – продовження співпраці з Кріштіану Роналду.

Ювентус готує нову угоду для Кріштіану Роналду. Вражаюча форма 35-річного португальця (25 голів та 4 асисти у 32-х проведених матчах сезону 2019/20) спонукає керівництво "Старої синьйори" продовжити з нападником контракт ще на 2 роки. Таким чином, Роналду може захищати кольори Ювентуса аж до досягнення 39-річного віку, зазначає Tuttosport.

Роналду перетворив свої готелі у лікарні – португалець долучився до боротьби з коронавірусом

Чемпіон Італії не лише планує зберегти португальця, а й підсилити команду, підписавши на допомогу CR7 визнаних бомбардирів. Ювентус розглядає кандидатури Тімо Вернера, Харрі Кейна, Мауро Ікарді та Габріела Жезуса. Хтось із них вже у наступному сезоні може скласти з Роналду забивний дует в атаці Ювентуса.

Як зазначає Tuttosport, Роналду в перемовинах з Юве не акцентуватиме увагу на зарплатні (зараз він отримує 31 млн євро за сезон). Пріоритетом для португальця є результати та потенціал команди, а підписання сильного партнера в атаку може стати козирем клубу в діалозі з Кріштіану.

Чинний контракт Роналду з Ювентусом розрахований до 30 червня 2022 року.

Ювентус пішов шляхом PornHub, Мессі продає одяг, а син Роналду грається зі світом – футбол на карантині