УКР РУС

Ліга чемпіонів: Барселона зіграла внічию з Ювентусом і вийшла у 1/8 фіналу

22 листопада 2017 Читать на русском

Ювентус не переміг Барселону в 5 турі групового етапу Ліги чемпіонів 2017/18 – 0:0. Огляд матчу читайте на сайті Футбол 24.

Після чотирьох турів Барселона впевнено лідирувала у своїй групі, тому Вальверде вирішив залишити Лео Мессі на заміні. З перших хвилин атаку каталонців представляли Луїс Суарес та Деулофеу.

Протягом першого тайму Барселона у фірмовому стилі контролювала м’яч, а при втраті сфери гості миттєво активно грали у відборі. На 2 хвилині Дуглас Коста ледве не відкрив рахунок, але з чудової позиції влучив у тер Штегена. На 22 хвилині Ракітіч, виконуючи подачу з штрафного, поцілив в дальню стійку! Наприкінці першого тайму вже Дибала був близький до голу, коли з лівого флангу цілив у дальній кут воріт гостей.

На 56 хвилині відпочивати пішов Деулофеу, а на полі з’явився Мессі. Однак вихід великого аргентинця не допоміг гостям здобути перемогу. У компенсований час Юве ледве не вирвав три очки: тер Штеген парирував непростий удар Дибали. Незважаючи на нічию, каталонці виходять до 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Найближчим часом Барселона зіграє проти Валенсії. "Стара сеньйора" вдома спробує перемогти Кротоне.

Ліга чемпіонів, 5 тур. Група D

Ювентус – Барселона – 0:0