УКР РУС

Ювентус – Наполі: Буффон вразив неймовірною поведінкою після драматичної поразки

23 квітня 2018 Читать на русском

Голкіпер Ювентуса Джанлуїджі Буффон вкотре показав, якою насправді є людиною після поразки центральному матчі Серії А проти Наполі, з яким його команда конкурує за чемпіонство.

Буффон вміє програвати, коли відчуває, що це справедливо. Наполі вигриз життєво необхідні 3 очки в Турині та повертається додому з відродженими надіями на Скудетто. Тепер Юве має лише 1-очкову перевагу і, як ніколи, крихке лідерство.

Джанлуїджі Буффон – феномен, якого відкрив екс-наставник Шахтаря і ледь не добив Шевченко, або Краще втратити мільйони, ніж звільнити 100 людей

Після гри, вирішальний гол якої трапився на останніх хвилинах, Джіджі став єдиним гравцем туринського клубу, який затримався на газоні рідного стадіону. Що він там робив? Буффон дочекався, поки суперники посвяткують зі своїми фанатами, а потім особисто підійшов до кожного гравця Наполі та привітав з перемогою. Який майстер-клас людяності!

Ювентус провів найгірший матч не лише сезону, а й останніх кількох років у Серії А. Команда Аллегрі не змогла завдати жодного удару у ствір воріт суперника.