УКР РУС

Ювентус – Інтер: Пірло назвав гравців, які точно зіграють у дербі

14 травня 2021 Читать на русском

Головний тренер Ювентуса Андреа Пірло поділився очікуваннями від поєдинку 37-го туру Серії А проти Інтера.

"У Ювентуса ще є шанс отримати місце у Лізі чемпіонів на наступний сезон, і завтра ми повинні мати велике бажання виграти матч. Ми грали як команда проти Сассуоло, і після розгромної поразки від Мілана була хороша реакція. Гравці допомагали один одному і були компактними навіть у труднощах, це був найбільш позитивний аспект.

Ювентус вимагає від Роналду та Ко піти на безпрецедентні фінансові поступки

Ми маємо відновити трохи енергії з огляду на завтра. Інтер прибуде до Турина зі своєю найкращою з можливих команд і захоче виграти матч. Протягом сезону вони були більш послідовними та голодними, ніж Ювентус, оскільки раніше не мали успіху протягом багатьох років.

Що стосується складу... Алекс Сандро обов'язково вийде в основі, тому що через дискваліфікацію він пропустить фінал Кубка Італії проти Аталанти. Деміраль вже відновився від травми і останній тиждень тренувався нарівні з усіма, тому і його варто очікувати в старті. Те ж саме стосується і К'єзи. У воротах точно зіграє Щенсни", – наводить слова Пірло офіційний сайт Ювентуса.

Відзначимо, що поєдинок туринців з Інтером відбудеться вже завтра, 15 травня, початок о 19:00. "Нерадзуррі" вже оформили чемпіонство, а от Ювентус може не потрапити до Ліги чемпіонів.

Каральні дербі Італії, фінал 150-річної марки якості та ще одне іспанське Класіко: топ-5 матчів євровікенду