УКР РУС

"Ювентус" - "Фіорентина" - 1:1. ВІДЕО

28 листопада 2010

"Фіорентина" змогла створити у Турині міні-сенсацію, не дозволивши обіграти себе місцевому "Ювентусу".

Для гостей розпочалося все просто чудово — вже на 5-ій хвилині гравець “Ювентуса” Марко Мотта переправив мяч у власні ворота, після прострілу Варгаса, який відмінно діяв у нападі протягом усього матчу.

Можливо, помилкою флорентійців стало те, що після цього вони ледь не усім складом перейшли в оборону, і “Ювентус” таки зумів зрівняти рахунок зусиллями Сімоне Пепе на 83-ій хвилині. На більше “бьянко-неррі” не вистачило.

Окремої похвали заслуговує голкіпер “фіалок” Артур Боруц, адже гості не програли саме завдяки його неймовічним сейвам, і якщо б не гол, пропущений від Сімоне Пепе, то Боруца можна було б сміливо назвати героєм матчу. А так, разом із Пепе, він став лише одним з героїв.

 

“Ювентус” - “Фіорентина” - 1:1

Голи: Сімоне Пепе, 83 — Мотта, 5 (аг)

Вилучення: да Сілва, 89

“Ювентус”: Сторарі, Бонуччі, Гроссо, Мотта (Ланзафаме, 83), Кьєліні, Аквілані (Яквінта, 59), Мело, Красіч, Маркізіо, Квальярелла, Дель П’єро (Сімоне, 59)

“Фіорентина”: Боруц, Комотто, Кампоресе (да Сілва, 70), Паскуаль, Гамберіні, Донадель, Льяїч (Марчіоні, 65), Д’Агостіно, Варгас, Сантана, Джилардіно (Бабакар, 56)