УКР РУС

Юрчук назвав програш від Динамо позитивним досвідом

19 квітня 2018 Читать на русском

Голкіпер СК Дніпро-1 Валерій Юрчук вважає, що розгромна поразка від київського Динамо (1:4) в 1/2 фіналу Кубка України матиме позитивний вплив на розвиток футболістів дніпровського клубу.

"Для нас результат вийшов трохи образливим. Ми непогано готувалися й не мали поступитися з таким рахунком. Десь і я помилився, і з пенальті пропустили. Важко зараз аналізувати гру за гарячими слідами, будемо потім розбиратися. Велике спасибі вболівальникам, які сьогодні прийшли на стадіон нас підтримати.

СК Дніпро-1 – Динамо – 1:4 – відео голів та огляд матчу

Поразка не стане для команди психологічним ударом. Далі вже будемо сконцентрованими на одному турнірі, бо до цієї гри дуже довго готувалися. Можливо, в чемпіонаті нам навіть буде простіше. Це в будь-якому випадку позитивний досвід. У таких матчах відчуваєш інші швидкості, тобі протистоять гравці іншого рівня, порівнюючи з Другою лігою", – цитує Юрчука офіційний сайт СК Дніпро-1.

Нагадаємо, що Динамо розгромило СК Дніпро-1 та вийшло до фіналу Кубка України. У вирішальному матчі "біло-сині" зіграють із донецьким Шахтарем.