УКР РУС

Юрченко офіційно підтвердив відхід з Десни – хавбек категорично оцінив можливість повернення

26 грудня 2021 Читать на русском

Український півзахисник Владлен Юрченко розповів про борги у чернігівському клубі, теоретичний камбек у Зорю і варіанти в Європі.

"Я дійсно розірвав угоду з Десною. В чому причина? Ні в чому. Просто в контракті був пункт, яким я скористався.

Десна продовжує втрачати лідерів – після Тотовицького на черзі ще низка гравців

Нову команду шукаю і в Європі, і в Україні. Нема певного вектора. Клуби та чемпіонати поки що не можу назвати. Повернення у Зорю? Не знаю. У футбольному житті все можливе. Чи спілкувався останнім часом з кимось з луганського клубу? Поки що не можу сказати, нехай це буде секрет.

Десна не повністю розрахувалася зі мною по зарплаті. Чому багато хто йде з чернігівського клубу, сказати не можу – у кожного своя ситуація. У тих, що пішли, закінчилися контракти. Це звичайна ситуація у футболі. Напевно, не домовились. Чи є у клубі настільки великі фінансові проблеми, через які команда може не дограти сезон, я не знаю. Президент виплачував гроші. Заборгованість є, але так, щоби взагалі не платили, такого немає. У кожного по-різному, точно не можу сказати.

Чи правда, що я повернусь у Десну, якщо взимку не перейду до європейського клубу? Ні, такого нема. Просто був пункт, який дозволяв мені розірвати контракт. Пункту, що я повернусь назад, якщо не знайду команду, немає.

Щодо мети президента Десни увійти до топ-5 УПЛ і потрапити до єврокубків... Ніхто ж не знає, хто прийде на місце тих гравців, які покинули команду. Це питання відкрито поки відкрито трансферне вікно. І я без поняття, чи не планує Рябоконь покидати Десну", – сказав Юрченко у коментарі Tribuna.

Нагадаємо, на зимову паузу Десна пішла на сьомій сходинці, набравши 25 очок.

Золотий темп Динамо, старі проблеми Шахтаря, невдале розширення і діаманти в провінції – підсумки першої частини УПЛ