УКР РУС

"Йовічевіч навіть не дав мені шансу": екс-гравець СК Дніпро-1 обурений відходом з клубу

24 січня 2021 Читать на русском

Вже колишній оборонець СК Дніпро-1 Максим Лопирьонок висловив своє незадоволення щодо рішення клубу припинити з ним співпрацю.

"Якщо відверто, то я сподівався, що після мого повернення в Дніпро-1 головний тренер Ігор Йовічевіч надасть мені шанс проявити себе. Тим не менш, починаючи з 2017 року, я вірою і правдою служив Дніпру-1. На жаль, такої можливості я не дочекався. При зустрічі виконавчий директор Андрій Русол повідомив, що Йовічевич на мене не розраховує і буде краще, якщо я зміню команду.

СК Дніпро-1 розірвав контракт з Лопирьонком

Звичайно, було прикро, але нічого страшного, таке футбольне життя. Сподіваюся, що ця ситуація зробить мене тільки сильнішим. Зараз мої представники зайняті пошуком нової команди. Є цікаві пропозиції з Кіпру, Литви. Думаю, що конкретика з'явиться в кінці січня, все ж, не можна затягувати з підготовкою до весняної частини сезону", – цитує Лопирьонка Meta-ratings.

До слова, 25-річний оборонець – вихованець Дніпра, а з липня 2017-го виступав за СК Дніпро-1. Першу частину поточного сезону Максим провів в оренді в Минаї, за який зіграв 11 матчів.

Український Рамос: феєрив у Лізі Європи, пережив війну за Нагірний Карабах, його сусід – екс-зірка Ньюкасла та Бордо