УКР РУС

"Йому треба лікуватися": Заваров агресивно прокоментував звинувачення у хабарництві за виклик гравців у збірну України

18 червня 2021 Читать на русском

Екс-асистент колишнього наставника збірної України Михайла Фоменка Олександр Заваров відреагував на закиди щодо отримання фінансової винагороди за те, що викликав і загравав за національну команду певних футболістів.

"Це взагалі жах. Насправді, я навіть не знаю, хто це такий ваш Сеньків.

Фоменко отримував гроші за ігровий час Зінченка на Євро-2016, – журналіст

Цим людям треба лікуватися. Сеньків-Меньків цей. Йому треба лікуватися, тому що це якесь дике міркування. Я виправдовуватися не хочу, навіть марення це не хочу слухати. Мені все одно, хто що говорить. Зараз багато говорять, якщо кожному вірити, то можна з глузду з'їхати.

Найголовніше, що у нас був результат. Майже вийшли на чемпіонат світу, вийшли на чемпіонат Європи. Я знаю, що такого не було. Не знаю, чи повірять чи не повірять в нашій країні. Ви краще зверніть увагу на сьогоднішній тренерський штаб. Сьогоднішня збірна України – молодці, нехай грають", – сказав Заваров у коментарі Tribuna.

Нагадаємо, журналіст Андрій Сеньків повідомив, що Фоменко викликав Зінченка на чемпіонат Європи 2016 року за гроші. Кожна проведена хвилина на полі нібито поповнювала гаманець тренера на тисячу доларів. Це мало посприяти трансферу Олександра в Манчестер Сіті. Журналіст також заявив, що це були непоодинокі випадки у таборі "синьо-жовтих" – свого часу Заваров отримував гроші за те, що пролобіював виклик Валерія Федорчука в збірну України.

"Тягне ламаний-переламаний Ярмоленко": Зінченко і Маліновський знову під ударом – реакція на "валідол" у Бухаресті