УКР РУС

Єзерський пояснив, завдяки чому Луческу зможе освіжити гру Динамо

27 липня 2020 Читать на русском

Колишній захисник Шахтаря та збірної України Володимир Єзерський поділився очікуваннями від роботи Мірчі Луческу в Динамо.

"Для Динамо прихід Луческу – ковток свіжого повітря. Для нашого чемпіонату це теж плюс, тому що вже видно, який переполох і ажіотаж виникли в ЗМІ та інтернеті після приїзду містера в Україні.

Луческу пообіцяв вирішити проблеми Динамо і вже має план, як сподобатися уболівальникам киян

Мірча швидко додасть інтересу до чемпіонату і матчів Динамо. Він буде багато говорити і перед матчами, і після них. Буде цікаво поспостерігати за його роботою в Динамо з боку. З Луческу ніколи не було нудно. Так буде і цього разу.

Думаю, 3-4 місяців румунському тренеру вистачить, щоб поставити Динамо гру. Коли Ігор Суркіс купить Луческу ще 2-3 латиноамериканців, може вийти цікавий мікс з українцями, тоді кияни заграють і зможуть дати бій Шахтарю.

Звичайно, може, про боротьбу за чемпіонство рано говорити, але конкуренція повинна підвищитися. Прихід Мірчі повинен потягнути за собою вгору і інші клуби. Хочеться, щоб вони тягнулись до лідерів і не втрачали завойованих позицій", – поділився Єзерський в коментарі meta-ratings.

Нагадаємо, Динамо оголосило про призначення Мірчі Луческу на посаду головного тренера 23 липня. Ця подія стала інформаційною бомбою, адже румунський фахівець 12 років очолював донецький Шахтар.

Динамо був потрібен "свій Мораєс" – переваги та ризики запрошення Луческу на посаду головного тренера киян