УКР РУС

Єзерський: Деякі досвідчені гравці Динамо не справляються зі своїми обов'язками

9 березня 2018 Читать на русском

Екс-захисник Динамо, Шахтаря та Дніпра Володимир Єзерський прокоментував гру Динамо у матчі з Лаціо.

Володимиру Єзерському сподобалася самовіддача киян у матчі з Лаціо, проте він переконаний, що деякі досвідчені футболісти Динамо не виконують своїх обов'язків. Про це він розповів у коментарі Команда 1.

"Найбільше сподобалось бажання динамівців грати і боротися до кінця, особливо – у молодих. Це великий плюс для Динамо. А ось деякі досвідчені футболісти, які повинні вести за собою команду, зі своїми обов'язками не справляються. Не буду називати прізвищ, оскільки, думаю, все і так очевидно.

Гармаш про вилучення в матчі Лаціо – Динамо: Я не такий, як всі вважають

Динамо треба попрацювати над організацією гри в обороні, оскільки надто вже легко проходили контратаки Лаціо. Також потрібно покращувати дисципліну, тому що не повинен настільки досвідчений футболіст, як Гармаш, так себе вести і настільки серйозно підводити команду. Мене його поведінка після фінального свистка в Римі дуже здивувала", – сказав Єзерський.

Нагадаємо, у Римі Динамо здобуло бойову нічию у матчі з Лаціо. Денис Гармаш за свою поведінку отримав червону картку вже після фінального свистка та очолив рейтинг найбільш недисциплінованих гравців Ліги Європи.