УКР РУС

Клуб Яремчука звільнив тренера – він вивів команду у чвертьфінал єврокубка

18 березня 22:21 Читать на русском
Автор: Олекса Бик

У понеділок, 18 березня, Брюгге звільнив Ронні Дейлу з посади головного тренера.

Брюгге звільнив Дейлу з посади головного тренера першої команди. Як інформує офіційний сайт клубу, це пов'язано з невтішними результатами "синьо-чорних" і рівнем гри команди. Разом із Дейлою клуб покинули його помічники – Ефраїн Хуарес і Крістоф Альбрехт.

Ліга конференцій 2023/24: визначилися всі учасники 1/4 фіналу

"В останні тижні клуб не бачив достатньої кількості ДНК Брюгге у виступах футболістів. Спортивне керівництво переконане, що з нинішнім складом команди можна домагатися найкращих результатів", – сказано в офіційній заяві.

Повідомляється, що Брюгге, якому належать права на українського форварда Романа Яремчука, шукає нового головного тренера з прицілом на наступний сезон. До кінця цього сезону команду тренуватиме наставник фарм-клубу Брюгге НКСТ Нікі Гаєн.

Дейла відреагував на своє звільнення. Він заявив, що спад у грі Брюгге пов'язаний зі звільненням із клубу виконавчого директора Брюгге Вінсента Маннарта, який пропрацював у клубі з 2011 року. "Він був сполучною ланкою між керівництвом і командою", – зазначив колишній тренер.

Нагадаємо, що Дейла вивів Брюгге до чвертьфіналу Ліги конференцій. На цій стадії "синьо-чорні" зіграють із ПАОКом. Команда посідає 4-е місце в турнірній таблиці чемпіонату Бельгії за підсумками 30 турів.

Полісся стало заручником своїх перемог, або Чому відставка Калітвінцева не підлягає логіці