УКР РУС

Європейські зірки принесли США перемогу над Мексикою у фіналі Ліги націй – божевільна драма з камбеком, VAR і вилученням

7 червня 2021 Читать на русском

Завершився розіграш Ліги націй у зоні КОНКАКАФ. Переможцем стала збірна США, яка обіграла Мексику.

КОНКАКАФ. Ліга націй, фінал

США – Мексика – 3:2

Голи: Рейна, 27, Маккені, 82, Пулішіч, 114 (п) – Корона, 2, Лайнес, 79

До вирішального матчу дісталися класичні для цього регіону суперники і видали просто неймовірний фінал, де було все – голи, пенальті, нереалізовані пенальті, скасовані голи та вилучення.

Німеччина виграла молодіжне Євро, здолавши Португалію: "селесао" – взірець для "Бундестім", а Нмеча готовий до Ман Сіті

Мексика вже на другій хвилині вийшла вперед завдяки голу Корони і взагалі виглядала гостріше. США на допомогу прийшов стандарт. Джовані Рейна якнайкраще розбався у метушні в штрафному та добив м'яч у сітку. Перед тим був ще один гол мексиканців, але його скасував VAR.

Божевільні 5 хвилин трапилися незадовго до завершення основного часу. Лайнес вийшов на заміну і ледь не першим дотиком знову вивів Мексику уперед. Цього разу радість була дуже недовгою. Знову стандарт, і Маккені головою замкнув подачу. Гра перейшла у овертайм.

От тут і розігралася справжня драма. З гри ніхто не забивав. На 108-й Пулішіч заробив пенальті. Щоб зрозуміти це, рефері знадобився відеоповтор. Мексиканці залишилися дуже незадоволеними. Наставник команди – Херардо Мартіно – навіть отримав вилучення. Зрештою, виконати покарання вдалося аж на 114-й. Гравець Челсі був точним. Це ще був не кінець. В компенсований час до овертайму вже Мексика з допомогою VAR заробила 11-метровий. Проте Етан Хорват парирував удар Гуадрадо і зберіг для збірної США перемогу.

Освенцім на Карибах: героя найсенсаційнішої перемоги в історії Мундіалів закатували за наказом диктатора-вампіра