УКР РУС

Євро-2020: збірна України представила нову форму – гасло "Слава Україні!" та згадка про Крим з Донбасом

6 червня 2021 Читать на русском

Президент УАФ Андрій Павелко презентував екіпірування, в якому "синьо-жовті" зіграють на континентальній першості.

Товариські матчі
завершено
-

"Національна збірна Україна виступатиме на Євро-2020 в новій – особливій формі. Головним її атрибутом стане оберіг і символ, дорогий серцю кожного українця.

Євро-2020: Динамо стало другим клубом Європи за кількістю вихованців у збірних

Це найцінніший для всіх нас обрис нашої країни. Єдиної і неподільної батьківщини з Кримом, Донецьком, Луганськом, Києвом, моїм рідним Дніпром, Львовом, Одесою і усіма містами і селами, де головною мелодією з дитинства є мелодія національного гімну. Де на "Слава Україні!" відповідають гаслом "Героям слава!" і яке тепер також буде на формі та надихатиме наших футболістів на нові перемоги.

Ми віримо, що силует України додасть сил гравцям, адже вони битимуться за всю Україну. А вся Україна, від Севастополя і Сімферополя до Києва, від Донецька і Луганська до Ужгорода підтримуватиме їх у кожному матчі. Це надзвичайно важливо і для футболістів, які дуже хвилюються і мріють виступити якнайкраще на Євро-2020, і для мільйонів наших вболівальників, які вірять у команду Андрія Шевченка. Футбол і національна збірна – єднають Україну", – написав Павелко на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Нагадаємо, завершальний спаринг перед стартом Євро-2020 збірна України проведе вже у понеділок, 7 червня, у Харкові проти Кіпру. Початок зустрічі о 19:00.

Євро-2020 розпочнеться для "синьо-жовтих" 13 червня матчем з Нідерландами. Також у групі C збірна України зіграє з Австрією та Північною Македонією.

"Не розумію, чому хейтять хлопця": Україна взяла напівреванш за велику ганьбу, або Як можна було програти "тюленям"?