УКР РУС

Євро-2015 U-19. Збірна України зазнає другої поразки поспіль

9 липня 2015 Читать на русском

Підопічні Олександра Головка у драматичному та напруженому матчі поступилися збірній Франції із рахунком 3:1.

Збірна України активно розпочала першу половину зустрічі та відразу заволоділа ініціативою. Проте французи грамотно діяли в обороні та дуже швидко вирівняли гру, почавши створювати свої моменти.

На 31 хвилині підопічні Патріка Гонфалона провели результативну атаку, яка завершилася влучним ударом Гірассі. Після цього поєдинок проходив на зустрічних курсах, але "сині" все ж були ближчі до ще одного взяття воріт. У підсумку перша половина матчу завершилася мінімальною перемогою французів.

Після перерви "синьо-жовті" взялися рятувати ситуацію і вже на 55 хвилині відновили паритет. Шедевром відзначився Олександр Зубков. Однак після цього українці дещо втратили концентрацію та майже відразу пропустили гол від Дембеле.

Завершальні хвилин матчу пройшли у рівній боротьбі. "Синьо-жовті" відзначилися ще кількома напівмоментами, але забити більше не змогли. Натомість французи поставили крапку у матчі, відзначившись втретє вже у компенсований час.

Відтак у підсумку збірна України програє у другому матчі поспіль, а їхні шанси на вихід у плей-офф Євро-2015 стають примарними.

Україна - Франція - 1:3

Голи: Гірассі 31, Зубков 55, Дембеле 62, Лук'янчук 90 (аг)

Нагадаємо, що у першому матчі юнацька збірна України поступилися збірній Греції із рахунком 2:0.