УКР РУС

Єрьоменко не встиг допомогти. "Рубін" - ЦСКА - 0:0. ВІДЕО

4 серпня 2013 Читать на русском

У четвертому турі російської Прем'єр-ліги лідери московські "армійці" на виїзді проекзаменували сьомий "Рубін".

Після успішного вояжу до Данії в рамках Ліги Європи казанці спробують піднятися в турнірці РПЛ. Але ж завдання з надскладних - у суперниках ЦСКА, який досі лише раз втрачав очки і буде намагатися догнати сенсаційного лідера - "Ростов". Натомість хлопці Бердиєва у разі перемоги обійдуть команду Слуцького.

Перший шанс для "Рубіна", який почав активніше. Розрив на лівому фланзі ЦСКА, Караденіз дає у вільну зону на Кузьміна, але з його ударом справляється воротар збірної Росії Ігор Акінфєєв. За хвилин 12, на 25-ій уже "армійці" відповіли своїм гольовим моментом. Цубер приклався з вигідної позиції, а куля з рикошетом полетіла у стійку - воротар господарів був безсилим.

А перед самою перервою рубінчики ледь не забили до роздягальні - удар МВіла зі штрафного просвистів над воротами.

По перерві команди значно активізувались. Протягом 70-ї хвилини  спочатку Думбія вирвався на побачення з воротарем, але перекинув і його, і ворота. А у відповідь казанці організували блискавичну контру, де Акінфєєву довелось добряче попотіти, аби парирувати гарматний удар у дальній кут.

У підсумку закономірна нічия, хоча на один гол команди напрацювали.

"Рубін" - ЦСКА 0:0

"Рубін": Рижиков - Кузьмін, Навас, Маркано, Ансалді - Торбінскій (Рязанцев, 58), Натхо, МВіла (Єрьоменко, 58), Кулик - Караденіз (Прудніков, 82) - Рондон

ЦСКА: Акінфєєв - Набабкін, Ігнашевіч, В. Бєрєзуцкій, Щенніков - Дзагоєв, Ельм, Вернблум, Цубер (Думбія, 64) - Хонда (Гонсалес, 80) - Муса