УКР РУС

Єдиний кандидат у президенти УПЛ закликав продовжити прийом заявок від претендентів, яких не встигли висунути

22 квітня 2020 Читать на русском

Олександр Шевченко, який наразі є єдиним офіційно зареєстрованим кандидатом на посаду президента УПЛ, виступив за чесну боротьбу.

Нагадаємо, 17 квітня завершився термін подання заявок на посаду президента УПЛ. Олександр Шевченко – єдиний кандидат, який вклався у регламентований термін. Заявку Карпат щодо висунення Олега Смалійчука УПЛ наразі не прийняла, але водночас не виключила, що прийом заявок буде відновлений після офіційного рішення про продовження карантину.

"Кабмін продовжує термін карантину в країні. Я хочу офіційно попросити керівництво УПЛ перенести вибори у зв'язку з карантином. Ще хочу попросити тому, що це єдиний законний шлях, як можна дозволити подати заявки людям, яких не встигли висунути клуби до 17 квітня на вибори президента УПЛ.

УПЛ не виключила відновлення прийому заявок на посаду президента – вибори можуть перенести

Тому хочу попросити перенести вибори і дати можливість подати заявки цим людям, щоб вони їх не подавали заднім числом. Я бачу, що це єдиний законний шлях. Я б не хотів бути єдиним кандидатом, хотів би, щоб вибори пройшли в чесній боротьбі, і клуби взяли для себе рішення, хто їм більше підходить для керівництва УПЛ.

Програма в мене є. Коли ми будемо розуміти, якого числа пройдуть вибори, то ближче до того часу почну озвучувати невеликі уривки зі своєї програми, найголовніші ідеї. Для мене найголовніше у футболі – це чесність, відкритість. Це дозволяє зробити той продукт, який цікавий, за який почнуть платити", – розповів Шевченко в ефірі "Футбол News".

Зауважимо, раніше намір балотуватися на посаду очільника УПЛ озвучували Михайло Метревелі (експерт телеканалів "Футбол 1/2/3") та журналіст Олег Ящук.

Мертва Прем'єр-ліга. Як середняки, відстале керівництво та Динамо з Шахтарем вбили український чемпіонат