УКР РУС

Ярославський: Ми з'їли Другу лігу, впораємося і з Першою, а потім вже перейдемо до десерту – УПЛ

26 червня 2021 Читать на русском

Колишній президент Металіста Олександр Ярославський розповів, як протікає реконструкція інфраструктури клубу.

"Як я і обіцяв, ми повернули Металіст, відновлюємо інфраструктуру, проводимо гідні трансфери. Ми з'їли Другу лігу, впораємося і з Першою, а потім вже перейдемо до десерту – УПЛ.

Металіст презентував чергових новачків після повернення Ярославського – тріо досвідчених українців та легіонер

Процес відновлення інфраструктури Металіста йде повним ходом. Фахівці працюють з нашою Spidercam (камера-павук, – Футбол 24), до початку чемпіонату вона буде готова. Ремонтуємо північну трибуну, західна трибуна в жахливому стані.

Працюють люди на 14 ігрових полях дитячої футбольної академії, там вже в листопаді будуть займатися діти. Все, що можна було знести з минулого життя, ми знесли, зараз все робимо нове і сучасне. Все зробимо ідеально.

В даний момент йде нове структурування власності Металіста і належне оформлення документів. Ми всі знаємо ситуацію зі спецконфіскацією, коли нічого не було оформлено, як належить. Але процес завершиться, впевнений, що скоро Металіста буде тренуватися на своїй базі", – цитує Ярославського офіційний сайт Металіста.

Нагадаємо, Метал, який став абсолютним переможцем Другої ліги, в сезоні 2021/22 виступатиме у Першій лізі під назвою Металіст.

Топ-10 Forbes, друзі з Росії, молода дружина і регбі: чим живе Олександр Ярославський