УКР РУС

Ярославський: Чутки про Кассано з'явились не на порожньому місці

16 червня 2011

Президент "Металіста" ще раз розповів про те, як з'явились чутки про перехід форварда "Мілану" в "Металіст".

"Ніякої конкретної пропозиції щодо Кассано ми "Мілану" не робили, - запевнив президент харків'ян Олександр Ярославський. - Хоча ці розмови і виникли не на порожньому місці".

За словами Ярославського, в розмові з ним італійські журналісти поцікавилися, хто з футболістів з Апеннін йому подобається.

"Я відповів, що Кассано. Навіть при тому, що ми його "Сампдорію "в єврокубках тричі "одягли і взули", - говорить Олександр Владиленович. - Тут же один з журналістів,  з Gazzetta dello Sport, пожвавився: "А я знаю агента Кассано і можу посприяти". Я йому: "Ну, посприяйте. Із задоволенням його придбаємо". Це все було сказано більше жартома. Я реально дивлюся на речі і розумію, що це - з області фантастики. Але з іншого боку, бачите, як усіх ця тема зацікавила".

Жарти жартами, але якщо дзвінок від агента Кассано все ж буде, то Ярославський, за його словами, готовий почати переговори. "Чому ні? Гроші у нас є. Такий гравець, як Кассано, посилив би не тільки "Металіст", але і "Челсі". Це не тільки моя думка, так вважають всі футбольні фахівці. А те, що характер у Антоніо - не цукор ... Навіщо нам людина з хорошим характером, але без таланту. Візьміть того ж Балотеллі або Тевеса. А Марадона? Але, повторюся, це все - з області фантастики. Поки, думаю, ми будемо радіти Крістальдо",- додав власник "Металіста".