УКР РУС

Ярмолюк порвав соцмережі грою проти МЮ: непристойний талант, тренерський злочин і що заважає поїхати на Євро

31 березня 15:24 Читать на русском
Автор: Олекса Бик

Український хавбек Брентфорда Єгор Ярмолюк провів чудовий матч проти Манчестер Юнайтед в АПЛ. "Футбол 24" зібрав реакцію фанів.

Брентфорд і МЮ видали драму в доданий час – 4 влучання в каркас, Ярмолюк був близький до першого гола в АПЛ

Ярмолюк вперше з грудня вийшов у стартовому складі Брентфорда на матч АПЛ. "Бджілки" відверто возили МЮ, а Єгор був частиною півзахисту, який домінував у центрі поля. Українець тричі бив по воротах.

І хоча статистика Ярмолюка не вражає, вболівальники Брентфорда просто в захваті від гри українця. Він витримував високу динаміку, діяв дуже настирливо та приймав правильні рішення.

Twitter (X) кишить компліментами для Єгора. Ми зібрали найбільш залайкані думки.

"Ярмолюк не повинен сидіти в запасі у жодному матчі до кінця сезону. Він неймовірний. Думаю, що за кілька років він легко стане одним з найкращих у команді".

"До речі, Ярмолюк буде гравцем світового рівня. Непристойно талановитий хлопець".

Стежте за перебігом АПЛ разом із ліцензійним букмекером GGBET. Понад 70 видів спорту та дисциплін кіберспорту – тут кожен знайде для себе цікавий матч!

"Чорт забирай, оце Ярмолюк. Який гравець".

"Франк повинен зрозуміти після цього матчу, що Ярмолюк і Єнсен ніколи не повинні сидіти в запасі, щоб грав Оньєка. Вийшли футболісти, які вміють грати в пас – відразу найкращий матч за останні місяці. Хто б міг подумати?"

"Франк залежний від Оньєки, а це єдине, що заважає Ярмолюку потрапити в заявку України на Євро. Наскільки ж він талановитий. І це перший вихід в старті за три місяці, тренерський злочин".

"До речі, якби Ярмолюк грав за Манчестер Юнайтед, то коштував би 100 мільйонів, виходив в основі збірної України та вважався талантом покоління".