УКР РУС

Ярмоленко відверто оцінив свою готовність до матчу з Шотландією

18 травня 2022 Читать на русском

Півзахисник Вест Хема Андрій Ярмоленко впевнений, що підійде до матчів збірної України у своїх найкращих кондиціях.

"Моя готовність десь на такому ж рівні, як і перед чемпіонатом Європи. Якщо порівняти хвилини, які я грав, то плюс-мінус вийде одне і те ж. В мене є досвід, який допоміг мені підготуватися до чемпіонату Європи.

Ярмоленко зізнався, чи повернеться в Динамо: "Це найрідніша команда для мене"

Чому я граю за молодіжну команду Вест Хема? Я не можу знаходитись поза грою більше ніж 2-3 тижні. Я намагаюся грати, це найважливіше для футболіста. Так, рівень не настільки високий, як хотілося б, але потрібно грати.

Фізично я себе почуваю нормально. Я цілеспрямовано готую себе до матчів збірної. Коли не граю – працюю індивідуально. Я знаю своє тіло, знаю, що мені потрібно, як себе готувати, щоб підійти до цих ігор максимально готовим. Для мене це останній шанс зіграти на чемпіонаті світу.

В першу чергу, треба працювати для себе і для наших вболівальників, для українців. Розумію, наскільки це важлива гра для мене і для хлопців. Роблю все можливе, щоб бути готовим", – сказав Ярмоленко у програмі "Вацко on Air".

Нагадаємо, на збірну України в червні очікують мінімум 4 матчі: проти Шотландії у плей-офф відбору на ЧС-2022, а також проти Вірменії та два проти Ірландії у Лізі націй 2022/23.

Емполі – Україна: 2 поспіль гол дебютанта, карнавальний футбол, найстабільніший гравець і нова втрата у збірній