УКР РУС

Ярмоленко отримав пошкодження після матчу Ліги чемпіонів

17 вересня 2016 Читать на русском

Після поєдинку проти "Наполі" у гравця "Динамо" Андрія Ярмоленка з'явилися болі у спині.

"У Ярмоленка знову виникла проблема зі спиною – з'явилися болі в попереково-крижовому відділі хребта. Це рецидив старої травми, тому Андрій зараз знаходиться на індивідуальному лікуванні та реабілітації, а також тренується за окремою програмою. Йому дали паузу на кілька днів і ми інтенсивно його лікуємо. Андрій займається лише в басейні, проходить курс фізіотерапії, масаж, медикаментозне лікування", – сказав лікар клубу Леонід Миронов.

Ярмоленко прокоментував своє пошкодження: "У грі забуваєш все і віддаєшся повністю заради команди. Але після матчу в Лізі чемпіонів я знову відчув біль у спині. Наші лікарі розробили спеціальну програму відновлення, яку я проходжу в даний час. Сподіваюся, вона допоможе мені повернутися як можна швидше в тренувальний процес", – сказав Андрій.

Таким чином футболіст пропустить наступний матч УПЛ проти "Зорі", який відбудеться 18 вересня на НСК "Оліміпійський".

Дивіться відео, як "Динамо" почало з поразки в Лізі чемпіонів. На думку Євгена Хачеріді, "Наполі" виграв незаслужено. А ось герой матчу Мілік відзначив нелегку перемогу.

Наставник киян Сергій Ребров вважає гру позитивною. А ось керманич "Наполі" Мауріціо Саррі не оцінив би Ярмоленка у 30 мільйонів євро.

"Динамо" – "Наполі": Солодкий початок, та гіркий підсумок. Наші оцінки

Деградація. Перші підсумки матчу "Динамо" – "Наполі"

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях