УКР РУС

Ярмоленко: Мені шкода тих хлопців з чемпіонату, які не грають в єврокубках

21 жовтня 2015 Читать на русском

Вінгер "Динамо" Андрій Ярмоленко поділився думкою про результат матчу 3-го туру групового етапу Ліги чемпіонів проти "Челсі".

"Звичайно, було важко, оскільки ми розуміли, як важливо не програти. Тим більше, що напередодні поступилися принциповому супернику - "Шахтарю". У всіх хлопців горіли очі, всі хотіли реабілітуватися перед повним стадіоном уболівальників. Думаю, нам це вдалося. Погано, що не виграли, але, якщо бути чесними, нічия - закономірний результат.

Чи вистачає сил під час такого щільного графіку? Я завжди кажу, що краще грати, ніж тренуватися. Зараз мені шкода тих хлопців з чемпіонату, які не грають в єврокубках і яких не викликають до збірних. Вони грають всього два матчі на місяць. Краще виходити на такі ігри, як у нас - це цікаво. Футболісти прогресують в матчах з серйозними суперниками, коли приходить повний стадіон.

Звичайно, шанси на вихід з групи у нас є. Все залежить від нас, від того, як ми проведемо наступну зустріч. Якщо будемо демонструвати хороший змістовний футбол, не будемо боятися того, що поїдемо в Лондон, там прийде повний стадіон. Нічого страшного, треба виходити і грати у футбол, як ми робили це раніше.

Чи можна порівняти "Порту" і "Челсі"? Мені важко це зробити, оскільки я не грав з "Порту", ​​тільки по телевізору дивився, тому проводити паралелі складно", - сказав Ярмоленко.

Нагадаємо, "Динамо" зіграло у нульову нічию з "Челсі" на НСК "Олімпійський".