УКР РУС

"Ярмоленко хлопець не бідний": відомий агент спрогнозував, де продовжить кар'єру лідер збірної України

18 травня 2022 Читать на русском

Футбольний агент В'ячеслав Заховайло поміркував над майбутнім Андрія Ярмоленка, який залишає Вест Хем.

"Андрій вже не хлопчик, він уже футболіст у віці. Контракт у нього закінчився, він не продовжується – тут все природно, звичайне життя професійного футболіста. Тепер йому доведеться шукати команду, де він по суті зможе закінчити свою кар'єру.

Ярмоленко відверто оцінив свою готовність до матчу з Шотландією

Упевнений, що пропозиції у нього на сто відсотків будуть. Є розмови про варіанти з турецького ринку, інших країн, ОАЕ, наприклад. Ярмоленко хлопець не бідний – думаю, що на чільне місце він поставить країну, де йому буде комфортно жити і де буде комфортно його сім'ї. І можливо, не гроші гратимуть у цьому рішенні визначальну роль, повторюся, він людина не бідна.

Грати в Азії – хліб непростий. Там хороші контракти, але в тих же Еміратах жити непросто з огляду на дуже спекотний клімат. У Туреччині в цьому плані комфортніше, але там є певні плюси-мінуси. Може з'явиться пропозиція з Європи, і він не буде дивитися на суму в контракті. Якщо так, то не виключаю, що Андрій продовжить грати у якомусь із європейських чемпіонатів. Взяти того ж таки Коноплянку – грає зараз у Польщі, і все, йому нормально.

Те саме Ярмоленко. Я не говорю про Польщу, але в тому ж чемпіонаті Іспанії чи Франції він цілком міг би себе показати. У Андрія є зароблене ім'я, авторитет, відповідно, йому не так складно буде знайти пропозицію, що влаштує його у всіх відносинах", – сказав Заховайло у коментарі FootBoom.

Нагадаємо, Андрій виступає за Вест Хем з липня 2018-го. Його контракт з лондонцями спливає 30 червня. У поточному сезоні він провів за "молотків" 32 матчі у всіх турнірах, в яких забив 3 голи і віддав 3 результативні передачі.

"Васю, ти з глузду з’їхав? Знаю про війну не з чужих слів": розкол із рідним братом, дзвінок Зеленському, Кривбас воює