УКР РУС

Ярмоленко: "Бенфіка" володіє м'ячем ще більше, ніж "Наполі"

18 жовтня 2016 Читать на русском

На передматчевій прес-коференції на базі "Динамо" віце-капітан команди Андрій Ярмоленко поділився очікуваннями від матчу в Лізі чемпіонів з "Бенфікою".

Про те, що йому вдаються ігри в Лізі чемпіонів і збірній

– Скільки журналістів, стільки й думок. Хтось каже навпаки, що я не показую рівень з сильними суперниками. Намагаюся виходити на гру і незалежно від противника показувати ту гру, яку повинен.

Про сильні сторони "Бенфіки"

– Сильні – як у багатьох португальських команд це контроль м'яча. "Наполі" багато володіє м'ячем, а "Бенфіка" ще більше. Ми хочемо зіграти на своїх сильних якостях і показати хороший футбол для вболівальників, а найголовніше здобути 3 очки.

Про статус гри

– Звичайно, всі розуміють, яка на нас чекає гра. Якщо ми хочемо вийти з цієї групи, то нам потрібно набирати 3 очки. А в двох матчах, хоча б 4 очки. У будь-якому випадку, нам потрібно грати на перемогу.

Про невдачі з "Чорноморцем"

– Неприємно втрачати перемогу на останніх хвилинах. Після цієї гри був розбір, тренерський штаб вказав нам на помилки. Ми постараємося їх врахувати і зіграти краще, ніж в Одесі.

"Динамо" – "Бенфіка": Передматчева прес-конференція Сергія Реброва

Матч 3-го туру групового раунду Ліги чемпіонів "Динамо" – "Бенфіка" відбудеться 19 жовтня на стадіоні НСК "Олімпійський". Початок о 21:45. Матч з "Бенфікою" стане 100-м для "Динамо" на оновленому київському стадіоні. До гри з португальцями може відновитись один з нових лідерів "Динамо".

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях