УКР РУС

Яремченко: Раніше програвали, бо не вистачало Антонова

9 травня 2011

Після матчу "Іллічівець" - "Таврія" першим на питання журналістів відповів головний тренер господарів Валерій Яремченко.

- Команда вийшла дуже зібраною на гру і відіграла дуже злагоджено. Чому ми програвали до цього? У кожній лінії нам не вистачає одного-двох гравців. У нас не було Антонова. Він дві гри зіграв і випав. Сьогодні після хвороби він вийшов і зіграв дуже зібрано і активно. Своїми діями вселив впевненість у всю атакуючу гру команди. У молоді її поки немає: як виходить - так грають. Якщо щось не виходить, то не грають. Нема сталого психологічного настрою на гру. До того ж дається взнаки відсутність досвіду. Коли ж гра виходить, то ми бачимо хорошу комбінаційну гру, яка подобається уболівальникам, тренерам, футболістам. Звідси такі перепади. Думаю, що в таких іграх футболісти набувають досвіду. Такими перемогами потрібно вселяти впевненість у свої дії. Особливо це стосується молодих футболістів.

- Сьогодні в парі з Нивмивакою в ​​центрі захисту зіграв Яворський. І зіграв здорово. Можливо, що в наступних іграх вони будуть грати в такому тандемі, а не Путівцев?
- Путівцев отримав травму, тому Яворський грав. І зіграв, я вважаю, на високому рівні: добре і жорстко. Тим більше він впевнено зіграв і в попередньому турі.