УКР РУС

Японія – Сенегал: післяматчева прес-конференція Алью Сіссе

24 червня 2018 Читать на русском

Головний тренер збірної Сенегалу Алью Сіссе прокоментував результат матчу в групі H на чемпіонаті світу-2018 проти збірної Японії (2:2).

"Звісно, ми жалкуємо, що так сталося. Але сенегальська команда грала не так добре, як із Польщею. Засмучує, що пропустили два м'ячі. Будемо сподіватися на краще з Колумбією. Японці грали так, як ми очікували. Вони є дуже технічною командою, добре грають у пас. У них було чимало технічних помилок, якими ми скористалися.

Японія – Сенегал: занадто багато Інуї для Мане, рекорд Хонди та "фестиваль" голкіперів

Не можу точно сказати, яка різниця між першими двома іграми. Але на такому рівні змагань ми зустрічаємось із суперниками світового класу. Я вже казав, що ми зіграли не надто добре. Треба визнати, що японська збірна сьогодні була кращою. Ми недостатньо зосереджені, за що і поплатились. Нам потрібно краще тиснути на суперника, агресивніше відбирати м'яч. На такому рівні треба грати швидше. Ми відбирали м'яч і відразу ж його втрачали. А потрібно було контролювати його. Сьогодні ми не програли, тому маємо шанси на прохід далі. Я вірю в нашу команду, ми маємо всі шанси, щоб обіграти Колумбію", – наводить слова Сіссе Sport24.

Після двох зіграних матчів збірні Японії та Сенегалу набрали по 4 очки і є головними претендентами на вихід в плей-офф із групи H. Їхні конкуренти – Польща і Колумбія – в ці хвилини грають в очній зустрічі.