УКР РУС

"Янукович питав: "Не зрозумів, а чому весь стадіон вболівав за Полтаву?": Павлов – про історичний фінал проти Шахтаря

15 квітня 2020 Читать на русском

Колишній тренер Ворскли Микола Павлов пригадав палку підтримку публіки у фіналі Кубка України 2008/09 проти Шахтаря, який відбувався в Дніпрі (тоді – Дніпропетровську).

"Тоді місце проведення фіналу визначали не так, як зараз, коли завчасно все знаєш. В якийсь момент було прийняте рішення, що фінальна гра відбудеться в Дніпрі, тоді Дніпропетровську. Можете тільки уявити мої почуття. І як футболіст я там ставав чемпіоном, і як тренер працював, у мене там багато друзів. І я думаю – це, напевно, не випадково, що знову цифра "9". Так і вийшло.

Павлов пригадав, які преміальні отримала Ворскла за перемогу над Шахтарем у фіналі Кубка України

Уже після матчу команда поїхала в Полтаву, а я залишився на шашлик зі своїм другом, тодішнім мером міста Іваном Куліченком, з яким ми дружимо досі, відзначати перемогу. І він мені розповідає, як Віктор Янукович, який тоді був на матчі, запитує: "Не зрозумів, а чому весь стадіон вболівав за Полтаву?". А той: "Так тут же Коля Павлов головний тренер, плюс Сергій Дирявка. Всі вболівальники пам'ятають, що вони в різні роки зробили для Дніпра, тому вболівають за них", – розповів Павлов у інтерв'ю footboom.

Нагадаємо, Ворскла сенсаційно здолала Шахтар (1:0) і здобула Кубок України. Наразі це останній трофей у історії полтавського клубу.

"Вийшли на поле і обкакались": правила футболу Олександра Лукашенка – останнього диктатора Європи