УКР РУС

Янков: З нетерпіням очікую на перший матч

9 липня 2010

Півзахисник донецького "Металурга" поділився своїми емоціями напередодні сарту Прем'єр-ліги

"Вважаю, що ми плідно попрацювали на навчально-тренувальних зборах, які пройшли в Австрії, - каже Чавдар Янков. Тренерський штаб задав нам великого обсягу роботи і ми, думаю, виконали все заплановане. Особисто я перебуваю в хорошій фізичній формі і з нетерпінням очікую на перший матч з маріупольським "Іллічівцем".


З ними ми грали зовсім недавно, впевнено перемігши їх. Я читав, що склад нашого суперника досить сильно змінився. Ймовірно, вони можуть піднести якісь сюрпризи нам, проте найголовніше "Металургу" показати свій футбол. Тоді, впевнений, все для нас складеться вдало".

Також Янков оцінив теперішний стан "Металурга": "Переконаний, у нас дуже сильна команда, в якій грають кваліфіковані футболісти. Я прийшов взимку в "Металург" і зараз можу сказати, що ми додали в усіх компонентах футбольної майстерності. Плюс, до нас прийшли нові талановиті гравці - Морозюк і Тейшейра. Бачу, що старожили команди прийняли Миколу та Філіпа дуже добре, тому вони повинні принести користь донецькому "Металургу" вже в найближчий час.