УКР РУС

Якщо Україна не обіграє таке Косово, нам варто закінчити з футболом і перейти на бобслей, – Левченко

8 жовтня 2016 Читать на русском

Колишній півзахисник збірної України, а нині телеексперт Євген Левченко оцінив можливості суперника команди Андрія Шевченка по 3-му туру відбору до ЧС-2018.

"Зрозуміло, що Косово – абсолютно нова команда, яка збиралася по крихтах. Це команда, якій футбольна влада дала доступ до світового футболу в останній момент. Це колектив з балканським менталітетом. Знаю одного футболіста, якого варто виділити – це Мілот Рашица, що виступає в голландському чемпіонаті у "Вітессі". Усі в Косово намагаються грати так, як він.

Ця збірна абсолютно незіграна, і це було видно в поєдинку з хорватами, які перевершували Косово у всіх компонентах. Я думаю, якщо наша команда не обіграє її, то нам варто взагалі закінчити з футболом і перейти на який-небудь бобслей (сміється). Не применшуючи достоїнств суперника, якщо ми не зможемо перемогти, то гріш нам ціна, за великим рахунком.

Не скажу, що Косово – це злагоджений колектив. Вони можуть намагатися оборонятися, але вони збиваються в купу і, за великим рахунком, у них немає якоїсь організації. Але це зрозуміло, тому що будується зовсім нова команда з нуля, і, мені здається, їй треба певна кількість часу", – заявив Левченко.

Поєдинок Україна – Косово міг бути перенесений в Туреччину, але буде зіграний все-таки в Кракові. До вашої уваги відеоогляд ключових моментів матчу Туреччина – Україна і підсумки поєдинку Туреччина – Україна. Результат матчу 2-го туру раніше прокоментували головний тренер нашої команди Андрій Шевченко та автор першого голу Андрій Ярмоленко. Наставник збірної Туреччини Фатіх Терім і молода зірка турків Емре Мор також дали свою оцінку грі.

Все про Косово: кров за незалежність, гра в дипломатію і талант із "Барселони"

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях