УКР РУС

Як на тренуванні. "Металург" (Д) - "Оболонь" - 2:0. ВІДЕО

24 березня 2012 Читать на русском

Підопічні П'ятенка без проблем розібралися з аутсайдером українського чемпіонату.

Сьогодні господарі зустрічі забили комфортну кількість голів і спокійно на класі довели гру до логічного завершення. Перемога "Металурга" є безапеляційною, донеччани діяли гостріше та володіли ініціативою на полі протягом всього протистояння. Голкіпер донбасців так і не мав можливості по-справжньому втрутитися в гру. Атаки "Оболоні" були непереконливими та нудними, а поодинокі дальні удари від "пивоварів" ставали легкою здобиччю для Бандури. Можливо, такі дії київського колективу можна пояснити відсутністю основного голеадора киян Олександра Мандзюка, однак і з форвардом клуб зі столиці України навряд чи б домігся позитивного результату в Донецьку.

В зустрічі з "Оболонню" "Металург" по разу вразив ворота суперника в кожному з таймів. На 25-й хвилині скористався дезорганізацією у таборі гостей Воловик, який після навісу зі стандарту від Морозюка вдало зіграв на добиванні. В першій третині другого тайму перевагу господарів збільшив бразильський півхзахисник донеччан Соарес - виправдана заміна П'ятенка після першої 45-хвилинки.

2:0 - перемога "Металурга", яка далась малою кров'ю. Донеччани здобувають першу вікторію у весняній частині чемпіонату. "Оболонь" прогнозовано зазнає поразки. Команда Конюшенка за 6 турів до завершення першості продовжує залишатись головним претендентом на виліт з елітного дивізіону.

"Металург" (Д) - "Оболонь" - 2:0

Голи: Воловик (25), Соарес (56)

Онлайн трансляція "Металург" (Д) - "Оболонь"