УКР РУС

Гравці Вест Хема креативно покарали Ярмоленка за промах у матчі з Челсі

24 вересня 2018 Читать на русском

Півзахисник збірної України Андрій Ярмоленко був зобов'язаний приносити Вест Хему перемогу над Челсі у матчі 6-го туру чемпіонату Англії. Екс-динамівець схибив, і покарання було невідворотнім.

У своєму Інстаграм 28-річний українець виклав сторі, де показав зміни в роздягальні "молотів" після недільної гри. "Ярма?", – плакатами з цим риторичним запитанням відчаю і квадратною головою обвішали не лише шафку Андрія. Ярмоленко міг принести перші домашні 3 очки в сезоні, але його удар повз ворота розчарував не тільки фанатів.

"Непростимий промах сезону від гравця матчу": Ярмоленко в оцінках ЗМІ та легенди МЮ після матчу Вест Хем – Челсі

"Навіщо ти це зробив?" – питає гравець, який прийшов влітку з Борусії Дортмунд за 20 мільйонів євро. Капітан Вест Хема Марк Нобл відповідає, що це був не він.

Саме 31-річного півзахисника Ярмоленко раніше потролив у мережі: "Цей старигань думає, що його жарти смішні, але це не так".

Судячи зі смайлів Андрія після гри з Челсі та тролінгу партнерів, він не дуже засмутився. Вболівальники "молотів" вже задумались, хто ж це познущався над українцем. Серед головних версій – вожак команди Нобл та форвард Марко Арнаутовіч, який через травму не зіграв, а міг би реалізувати той гольовий епізод.

Наші за кордоном: результативність Зозулі, нефарт Ярмоленка і глобальне затишшя