УКР РУС

Як футболісти "Баварії" з красунями режим на Октоберфесті порушували (ВІДЕО, ФОТО)

1 жовтня 2015 Читать на русском

Футболістів "Баварії" упіймали на порушенні спортивного режиму. Зловмисники при затриманні не опирались.

Упіймала, утім, не поліція, а преса. Спротиву ж гравці не чинили, оскільки перехилити пінту пива навіть разом із головним тренером та президентом клубу під час Октоберфесту не гріх. Ба більше, завітати на найбільший пивний фестиваль у світі, який триває в Мюнхені, для футболістів мюнхенської "Баварії" стало доброю традицією.

"Октоберфест - особливе свято для нас. Ми із задоволенням беремо участь у ньому. Тут завжди чудова атмосфера. Перебувати тут - просто супер", - зізнається Франк Рібері.

Підняти келих гравцям "Баварії" було за що. Тут і суперстарт в Бундеслізі - 7 перемог у 7 матчах. І дві блискучі перемоги в Лізі чемпіонів та разом із тим статус головного фаворита турніру.

Не вщухають розмови і про суперрекорд головного бомбардира мюнхенців Роберта Левандовскі. Поляк в одному із матчів зумів забити 5 голів за 9 хвилин.

Утім навіть такий початок сезону - не привід розслаблятись. Уже цими вихідними у баварців черговий серйозний іспит. У рамках 8-го туру чемпіонату підопічні Гвардіоли зіграють проти свого головного суперника в Бундеслізі впродовж останніх років - дортмундської "Борусії".