УКР РУС

"Я вважаю за краще мати його в команді": Гвардіола натякнув на повернення лідера Манчестер Сіті до складу

26 квітня 21:42 Читать на русском
Автор: Ольга Любушкіна

Головний тренер Манчестер Сіті Хосеп Гвардіола розповів про здоров'я нападника Ерлінга Холанда.

Норвезький форвард пропустив два матчі "містян" з Челсі у Кубку Англії та в АПЛ проти Брайтона. Ступінь пошкодження Ерлінга Холанда не розголошувалася. На прес-конференції Хосеп Гвардіола розповів, чи зіграє нападник в найближчому матчі.

Кіборг Миколенко погасив Салаха і нівелював ефект Мудрика – Англія бушує через суддю, який рятує 2 українських зірок

"Я вважаю за краще мати Ерлінга у своєму розпорядженні, ніж мати команду без нього. Я говорив з ним, і він сказав, що почувається краще. Чи зіграє він проти Ноттінгема? Я не знаю", – цитує Гвардіолу Manchester Evening News.

До слова, вже 28 квітня Манчестер Сіті зіграє на полі Ноттінгем Форест. Прогноз на матч від ліцензійного букмекера GGBET: успіх головного претендента на чемпіонство має коефіцієнт 1,34, а нічия – 5,76. У перемогу господарів вірять найменше – 9,27. Від команд фахівці очікують результативний матч з трьома голами. На стандартний тотал більше (2,5) букмекер GGBET пропонує поставити за 1,57, а відповідний тотал менше оцінили у 2,5.

Нагадаємо, Холанд у поточному сезоні відіграв за Манчестер Сіті у 39 матчах у всіх турнірах. В активі Ерлінга 31 гол та шість результативних передач.

Киснева маска замість медалі: як гравець Арсеналу зламав руку під час святкування перемоги в Кубку