УКР РУС

"Я просто лежала в авто і чекала, поки все закінчиться": екс-тренера Челсі знову звинуватили в кількох зґвалтуваннях

23 березня 2022 Читать на русском

Авраам Грант ризикує отримати нові неприємності. Ізраїльського наставника знову звинувачують у протиправній поведінці з особами протилежної статі.

Ще три жінки заявили про сексуальні домагання з боку 66-річного екс-тренера Челсі. Вперше його звинуватили у протиправних діях ще на початку лютого, а тепер кількість потенційних постраждалих зросла.

Авраам Грант звинувачується у сексуальних домаганнях – одразу кілька жінок свідчили проти екс-тренера Челсі

Одна з жінок заявила, що Грант привіз її у гараж, і сказав: "Давай займемося ділом. Що ти готова зробити за гроші?". Коли вона відмовилася, то тренер запропонував їй піти на компроміс і зайнятися оральним сексом. Зрештою, тренер таки досяг свого. "Я просто лежала і дивилася в стелю авто, чекаючи, поки все закінчиться", – цитує постраждалу Haaretz.

Інша жінка вказала, що коли вона служила в армії, Грант пообіцяв їй роботу. Вона стверджувала, що Грант запросив її до себе в квартиру, відвів до спальні, а після інтиму заплатив їй 1000 шекелів (310 доларів).

Натомість тренер спростовує всі звинувачення. "На жаль, це вже другий випадок демонстрації викривлених фактів з ігноруванням усіх доказів. Мої стосунки з жінками завжди ґрунтувалися на повазі та обопільній згоді, і я ніколи не збирався когось образити. Мені від усієї душі шкода, якщо я когось образив, і я шкодую про це", – заявив Авраам Грант.

Нагадаємо, ізраїльтянин очолював Челсі у сезоні 2007/08 та вивів команду у фінал ЛЧ. Також працював у Портсмуті, Вест Хемі та низці інших клубів.

"У нас був секс, за який відмовився платити". Кримінальні випадки, коли футболістам "зносило башту" на інтимному фронті