УКР РУС

"Я повторював – пробачте, пробачте": зірка Лідса розповів про курйоз із Б'єлсою на тренуванні

28 квітня 2021 Читать на русском

Нападник Лідса Патрік Бемфорд пригадав неприємний епізод на тренуванні, який трапився із наставником команди Марсело Б'єлсою.

"На одному з тренувань ми відпрацьовували навіси, а тренер весь час займав невдалу позицію. В одному з моментів м'яч прилетів до мене, і я добре вдарив лівою ногою. М'яч летів у напрямку верхнього кута, але на його шляху опинився Б'єлса. Я його не бачив, просто вдарив по м'ячу.

МЮ не зумів дотиснути Лідс, Бернлі завдяки хет-трику Вуда знищив Вулверхемптон, Вілла врятувала нічию з Вест Бромвічем

Я не жартую, окуляри буквально злетіли з його обличчя метрів на 10, а він схопився за ніс. Тренер йшов, тримаючись за ніс, а я все повторював: "Пробачте, пробачте". Він трохи злісно відповідав, що нічого страшного не сталося. Потім він пішов до фізіотерапевта, щоб показати поріз на носі.

Що стосується його окулярів... Я не знаю, чи помітили ви це під час його інтерв'ю, але він носить ті ж окуляри, однак тепер вони криві. Мені дуже шкода. Мені потрібно було купити йому іншу пару окулярів, але я боюся знову піднімати цю тему", – цитує Бемфорда Leeds Live з посиланням на подкаст Пітера Крауча. Додамо, що проблема з окулярами помітна на світлині нижче – ліва частина розташована нижче за праву.

Додамо, що Бемфорд є найкращим бомбардиром Лідса в поточному сезоні, відзначившись у 33 поєдинках в усіх змаганнях 14 голами та 8 асистами.

"Смерть батька надихнула стати футболістом": Мхітарян – про порівняння МЮ з Шахтарем, або Чому Клопп кращий за Луческу