УКР РУС

"Я почув найгірший дзвінок свого життя": смерть матері переконала хавбека Атлетіко тікати з Європи

2 квітня 2021 Читать на русском

Життя півзахисника Атлетіко Лукаса Торрейри перетворилося на справжнє жахіття.

"Я намагаюся усвідомити ситуацію, мені зараз дуже важко. Можливо, час загоїть наш біль. Моїй матері було 53 роки, і вона померла від коронавірусу. Вона боролася 11 днів, але в понеділок я почув найгірший дзвінок свого життя.

Я попросив Атлетіко відпустити мене, і Сімеоне все зрозумів. Він дав мені тиждень, але я попросив більше часу. Імовірно, я повернуся у клуб 4 квітня. Атлетіко був дуже добрий до мене, тому я повинен віддячити. Але мої подальші плани дещо інші. Я завжди говорив, що хочу грати за Бока Хуніорс. Я вмираю від бажання грати за цей клуб.

"Щодня п'є горілку та віскі, а додому приплентується зранку": Роналдінью пустився берега після смерті матері

В ту ніч, коли померла моя мати, мій агент був одним з перших, хто зателефонував. Я більше не хочу грати в Європі. Хочу бути ближче до свого дому. До кінця сезону я з Атлетіко, але контракт належить Арсеналу. Сподіваюся, клуби зможуть домовитися. Я просто хочу грати за Боку. Для себе я все вирішив і зроблю це для мого батька ", – цитує Торрейру Marca.

Додамо, що 25-річний уругваєць виступає за Атлетіко на правах оренди. У поточному сезоні хавбек провів 22 матчі, відзначився одним голом та одним асистом.

"Його скосимо першим": учасників історичного фіналу ЧС-1930 лякали фізичною розправою, м'ясорубка на полі і трибунах