УКР РУС

"Я не кажу прощавайте": Кравченко написав зворушливий лист Дніпру

4 лютого 2021 Читать на русском

Сергій Кравченко красиво подякував Дніпру та СК Дніпро-1, з якими пройшов довгий шлях у футболі.

"Футбол для мене – це більше, ніж гра, а Дніпро – більше, ніж команда. За ці 11 років я прикипів до неї всім серцем і знайшов тут справжню футбольну сім'ю. Дніпро став для мене другим домом і батьківщиною моїх дітей.

Кравченко став гравцем Чорноморця

У команді було багато футболістів, тренерів і керівників, і я вдячний кожному з них. Окрема подяка всьому персоналу, який, незважаючи на всі складнощі, завжди працював з повною віддачею. Дякую кожному співробітнику бази і стадіону. Я завжди боровся за кожного, хто був причетний до клубу і місту, гордий, що сьогодні можу кожному з них чесно дивитися в очі. Низький вам уклін!

Я завжди поважав уболівальників і цінував їхню підтримку (а критика допомагала ставати сильнішим). Мені хочеться сказати дуже багато хороших слів, але... впевнений в одному, цей клуб дав мені набагато більше, ніж я йому. Тому й не кажу прощавайте", – написав Кравченко у свому Instagram.

Нещодавно 37-річний ветеран покинув СК Дніпро-1 та працевлаштувався у Чорноморці. До цього Сергій грав за Динамо, Волинь, Ворсклу, Карабах та Дніпро, з яким доходив до фіналу Ліги Європи у 2015-му.

Україна втрачає найколоритніший футбольний клуб, або Що для команди добре, те для видовища – смерть